11 I lager

O'neill Gooru Padded Comp Vest

1 199,00 kr

-50%

599,50 krInklusive moms

Nya Gooru är gjord av det ultra stretchiga O'Neill Ultraflex DS neopreenet, med insytt CE-godkändt impact-foam. Detta är marknadens i särklass smidigaste väst, den har bra impactskydd, är lätt, bekväm och ger bra flytkraft. Kort sagt, en unikt smidig och skön väst för dig som vill ha det bästa.

Tack vare suverän passform och det det ultra stretchiga O'Neill Ultraflex DS neopreenet passar västen perfekt. Västen har ingen dragkedja, du tar på den genom att dra den över huvudet och ner. Med rätt teknik är detta en av de västar som är lättast att ta av och på. Gooru finns i flera olika färger / grafiker. Den är vändbar, vilket innebär att du har en färg på utsidan och kan sen vända västen ut och in och så har du en annan färg på insidan. O’Neill Gooru är den populäraste västen på marknaden för wakeboard, vattenskidor, skoter, jetski, mm. O’Neill Gooru används av flera av oss i Team Froggy Vattensport, bl.a. har Caroline Djupsjö vunnit både SM och EM i wakeboard i just O’Neill Gooru. Gooru är CE godkänd som Impact-väst, och den ger bra flythjälp.
O’Neill Gooru Vest används av flera i Team Froggy Vattensport, bl.a.: - Caroline Djupsjö, vunnit SM och EM i wakeboard - Adam Fields, vunnit VM, LF Brostock, mm i wakeboard - Michaela de Waern, vunnit SM, NM, EM, VM silver i wakeskate - Pontus Andersson, vunnit SM och VM i jetski Gooru Padded Comp CE Vest tillverkas i storlekarna XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Menu

Tillverkare