Vattenskotrar

Vattenskoter är ett vattenfordon som har blivit populärt snabbt under senaste tiden. De första vattenskoters tillverkades av Kawasaki för nästan 40- år sedan och deras huvudmarknad har traditionellt varit USA. Nuförtiden är vattenskoterns mycket populära i Asien och efter att fyrtaktsmotorerna kom till marknaden har populariteten i Norden också ...

Vattenskoter är ett vattenfordon som har blivit populärt snabbt under senaste tiden. De första vattenskoters tillverkades av Kawasaki för nästan 40- år sedan och deras huvudmarknad har traditionellt varit USA. Nuförtiden är vattenskoterns mycket populära i Asien och efter att fyrtaktsmotorerna kom till marknaden har populariteten i Norden också stigit. De moderna maskinerna är utrustade med fyrtaktsmotorer och är mycket tysta och behändiga. Den populäraste storleken är för tre personer som är stadiga och bekväma. Vattenskoters klassas i Sverige som båt och får framföras där båtar får köras.88 Motorsport är den enda aktör i Sverige som erbjuder samtliga modeller och varumärken ´som finns på marknaden. Vi är dessutom billigast i Sverige på vattenskoters. Vi erbjuder Belassi, Benelli, Sea-Doo, Kawasaki och Yamaha. Alla med 3 års garanti. Vi har dessutom service verkstad samt delar och tillbehör i vår butik i Gustavsberg.

Vattenskoters tillverkas av Belassi, Kawasaki, Sea-Doo och Yamaha. Hos oss hittar du alla dessa märken och modeller. Dessutom ger vi en egen garanti på 3 år för alla nya vattenskoters.

I vår butik finns det också ett stort urval av begagnade vattenskoters som är kontrollerade och av hög kvalitet.

               

Mer

Vattenskotrar   Det finns inga produkter i denna kategori

Underkategorier

 • 88 Edition

  88%20edition%20header.png

  Vi på 88 Motorsport har lång erfarenhet sedan 2005 av att modifiera och förbättra maskiner och båtarnas prestanda. Vi har en rad olika 88 edition modeller att välja mellan. Vi är specialicerade på fyrtaktsmaskiner och använder leveratörer från hela världen för att bygga de bästa och snabbaste båtarna för fritidsåkning eller hård tävlingskörning. 

  Om du har egna önskemål eller funderingar så tveka inte att kontakta oss!

  liveadream-rideextreme_1.png                   r%C3%A4nt%C3%A4%20kampanj%20button.png

 • Begagnade vattenskoters

  Vi erbjuder även begagnade vattenskoters. Om du vill kan vi ta din gamla maskin i inbyte när du köper en ny hos oss.

  Vi har en rad begagnade maskiner i vår butik. Välkommen in!