Vattenskotrar

Vattenskoter är ett vattenfordon som har blivit populärt snabbt under senaste tiden. De första vattenskoters tillverkades av Kawasaki för nästan 40- år sedan och deras huvudmarknad har traditionellt varit USA. Nuförtiden är vattenskoterns mycket populära i Asien och efter att fyrtaktsmotorerna kom till marknaden har populariteten i Norden också ...

Vattenskoter är ett vattenfordon som har blivit populärt snabbt under senaste tiden. De första vattenskoters tillverkades av Kawasaki för nästan 40- år sedan och deras huvudmarknad har traditionellt varit USA. Nuförtiden är vattenskoterns mycket populära i Asien och efter att fyrtaktsmotorerna kom till marknaden har populariteten i Norden också stigit. De moderna maskinerna är utrustade med fyrtaktsmotorer och är mycket tysta och behändiga. Den populäraste storleken är för tre personer som är stadiga och bekväma. Vattenskoters klassas i Sverige som båt och får framföras där båtar får köras.88 Motorsport är den enda aktör i Sverige som erbjuder samtliga modeller och varumärken ´som finns på marknaden. Vi är dessutom billigast i Sverige på vattenskoters. Vi erbjuder Belassi, Benelli, Sea-Doo, Kawasaki och Yamaha. Alla med 3 års garanti. Vi har dessutom service verkstad samt delar och tillbehör i vår butik i Gustavsberg.

Vattenskoters tillverkas av Belassi, Kawasaki, Sea-Doo och Yamaha. Hos oss hittar du alla dessa märken och modeller. Dessutom ger vi en egen garanti på 3 år för alla nya vattenskoters.

I vår butik finns det också ett stort urval av begagnade vattenskoters som är kontrollerade och av hög kvalitet.

               

Mer

Vattenskotrar   Det finns inga produkter i denna kategori

Underkategorier

 • Belassi

  Belassi

  Belassi är ett märke från Österrike att lägga märke till och ett namn som med största sannolikhet kommer att förankra sig bland vattenskoterfolk. Det var år 2013 som företaget Benelli ändrade namn till Belassi vilket är en kombination av Benelli och Lasselsberger Engineering. Benelli stod för produktionen och Lasselsberger för försäljning.
  Med namnbytet kom även flytten av produktionen till Österrike.

  Sedan flytten så har Belassi lanserat en hel del uppdateringar för att förbättra sin flotta med vattenskotrar och det ser intressant ut. Det står klart att företaget går mot en ny tid med ny design, ny teknik och nya finesser som den som är ute efter en vattenskoter kommer att kunna dra stor nytta av.

  Designen har sitt ursprung i tävlingsskotrar som togs fram av Hydrospace i början av 2000-talet och under senare år så har Belassi fått en hel del uppmärksamhet just inom tävlingssammanhang vilket givetvis får oss vanliga döda att också vilja testa. Råstyrkan finns kvar i de senare modellerna och man lägger även vikt på stil och ett utseende som är lika vasst som körningen.Det finns till och med de som hävdar att det här märket är vattenskotrarnas racerbil, man skulle kanske kunna säga att de är vattnets Lamborghini.

  Belassi är kanske marknadens allra häftigaste vattenskotrar men om du vill ha en så får du skynda dig på, för när nya modeller släpps så går de åt som smör i solskenet då väldigt många har insett hur fantastiskt kul det är att köra dessa sportiga skotervidunder.

  Gillar du stil och råstyrka - välj Belassi! Vi ger 3 års garanti på alla båtar.

  BELASSI - OVER THE LIMIT

 • Kawasaki

  ultras%203.jpg

  Kawasaki Ultra introducerades 2007 och skrovet är speciellt utvecklat för att köra i stora vågor. Idag har nästan alla vinnare i offshore tävlingar dessa maskiner. Ultra är det enkla valet för förare som vill ha en komfortabel åktur även i tuffare vatten. Eller familjen som önskar en stabil och kraftig 3 sitsig maskin.

   

  3 års garanti på alla våra vattenskotrar               

 • Yamaha

  YAMAHA

  Yamahas slogan skulle kunna översättas till svenska som “får ditt hjärta att gå upp i varv” och detta stämmer väl överens med hur många känner det då de för första gången ger sig ut med en Yamaha vattenskoter. När det ska diskuteras vilken vattenskoter man bör köpa så brukar Yamaha komma med som ett bra alternativ med många intressanta modeller och uppgraderingar som tar körupplevelsen till nya nivåer.

  Yamaha står bakom utveckling och produktion av motorcyklar, skotrar, cyklar som drivs elektriskt, motorbåtar, segelbåtar, båtmotorer, atv och mer. Bland deras smarta uppfinningar för vattenskotrar så finner vi till exempel handtaget med kontroller som gör det möjligt att med en hand köra framåt eller bakåt, och att enkelt kontrollera skoterns rörelser.

  Med det unika RiDE systemet så kan vattenskotern uppfatta vad man vill så att även en lite fumligare hand lyckas få till rätt manöver. Det här gör Yamaha skoters särskilt intressanta för den som är helt ny på att köra vattenskoter och som kanske upplever att det är lite nervöst att styra och kontrollera ett så snabbt vattenfordon.

  Med Yamaha så blir det inte komplicerat. Man slipper växlar och svåra processer. All plats har lämnats till upplevelsen av att köra fritt och snabbt. Idag har Yamaha sitt huvudkontor i Japan men deras vattenskotrar säljs världen över till nybörjare och proffs som vill ha högsta kvalitet och en design som är hållbar nu och i framtiden. Det är välkänt att Yamahas vattenskotermodeller är lätta att underhålla vilket innebär fina besparing på lång sikt och att man slipper mecka med sin vattenskoter då man helst vill ut och köra med den.

   

  3 års garanti på alla våra vattenskotrar        

 • 88 Edition

  88%20edition%20header.png

  Vi på 88 Motorsport har lång erfarenhet sedan 2005 av att modifiera och förbättra maskiner och båtarnas prestanda. Vi har en rad olika 88 edition modeller att välja mellan. Vi är specialicerade på fyrtaktsmaskiner och använder leveratörer från hela världen för att bygga de bästa och snabbaste båtarna för fritidsåkning eller hård tävlingskörning.

  Om du har egna önskemål eller funderingar så tveka inte att kontakta oss!

  liveadream-rideextreme_1.png                   r%C3%A4nt%C3%A4%20kampanj%20button.png

 • Begagnade vattenskoters

  Vi erbjuder även begagnade vattenskoters. Om du vill kan vi ta din gamla maskin i inbyte när du köper en ny hos oss.

  Vi har en rad begagnade maskiner i vår butik. Välkommen in!

Menu

Taggar