Belassi

Belassi

Belassi är ett märke från Österrike att lägga märke till och ett namn som med största sannolikhet kommer att förankra sig bland vattenskoterfolk. Det var år 2013 som företaget Benelli ändrade namn till Belassi vilket är en kombination av Benelli och Lasselsberger Engineering. Benelli stod för produktionen och Lasselsberger för försäljnin...

Belassi

Belassi är ett märke från Österrike att lägga märke till och ett namn som med största sannolikhet kommer att förankra sig bland vattenskoterfolk. Det var år 2013 som företaget Benelli ändrade namn till Belassi vilket är en kombination av Benelli och Lasselsberger Engineering. Benelli stod för produktionen och Lasselsberger för försäljning.
Med namnbytet kom även flytten av produktionen till Österrike.

Sedan flytten så har Belassi lanserat en hel del uppdateringar för att förbättra sin flotta med vattenskotrar och det ser intressant ut. Det står klart att företaget går mot en ny tid med ny design, ny teknik och nya finesser som den som är ute efter en vattenskoter kommer att kunna dra stor nytta av.

Designen har sitt ursprung i tävlingsskotrar som togs fram av Hydrospace i början av 2000-talet och under senare år så har Belassi fått en hel del uppmärksamhet just inom tävlingssammanhang vilket givetvis får oss vanliga döda att också vilja testa. Råstyrkan finns kvar i de senare modellerna och man lägger även vikt på stil och ett utseende som är lika vasst som körningen.Det finns till och med de som hävdar att det här märket är vattenskotrarnas racerbil, man skulle kanske kunna säga att de är vattnets Lamborghini.

Belassi är kanske marknadens allra häftigaste vattenskotrar men om du vill ha en så får du skynda dig på, för när nya modeller släpps så går de åt som smör i solskenet då väldigt många har insett hur fantastiskt kul det är att köra dessa sportiga skotervidunder.

Gillar du stil och råstyrka - välj Belassi! Vi ger 3 års garanti på alla båtar.

BELASSI - OVER THE LIMIT

Mer

Belassi  Det finns en produkt

Visar 1 - 1 av 1 produkt
  • 414 900,00 kr

    Belassi Burrasca 333 hp is Turbo charged supercar-inspired jetski. Only highest quality materials used, most notably boasting high quality carbon fiber parts made by the same factory employed by Lamborghini for the same purposes. The brake/reverse bucket, rear passenger grab rail, steering system, and several items reveal carbon fiber being used... Belassi Burrasca 333 hp is Turbo charged supercar-inspired jetski. Only highest quality materials used, most notably boasting high quality carbon fiber parts...

    I lager
Visar 1 - 1 av 1 produkt

Menu

Taggar