Sealverbåtar

Vattenskoterbåt är en motorbåt som använder sig av vattenskotern som motor. Att docka vattenskotern i båten är snabbt och enkelt. Det kan göras på vattnet och tar ca 20 sekunder.

88 Motorsport är distributör av Sealverbåtarna, vilka kombinerar vattenskoterns kraft och båtens frakt- och passagerutrymme. Sealver motorbåtarna tillverkas i Frankrike ...

Vattenskoterbåt är en motorbåt som använder sig av vattenskotern som motor. Att docka vattenskotern i båten är snabbt och enkelt. Det kan göras på vattnet och tar ca 20 sekunder.

88 Motorsport är distributör av Sealverbåtarna, vilka kombinerar vattenskoterns kraft och båtens frakt- och passagerutrymme. Sealver motorbåtarna tillverkas i Frankrike och är tillverkade av högsta kvalitet.

Din vattenskoter dockas perfekt med båten och tillsammans utgör de en stabil och lätthanterad motorbåt. Om du under dagen vill köra endast vattenskotern, sker lossning på några sekunder utan verktyg. Dessa båtar passar till Yamaha : 4-takt FX FZ VX - Sea Doo ( RXT,GTX,WAKE PRO,RXP-X) - Kawasaki Ultra 310/300/260/250.

Allt detta görs möjligt med SEALVER vilket ger en helt ny dimension till din vattenskoter.

Sealver - båtar finns i fem olika storlekar 525, 575, 606, 626, och 656 - modellen. RIB modellerna är perfekta för dykning, fiske och dagsturer.

Vilken båt passar för dig och dina behov?

SEALVER är ett franskt företag som ligger i närheten av Bordeaux med egna designers och tillverkning av nautiska produkter. Sealver lanserade i 2009 den unika serien med båtar som drivs av en vattenskoter. Eftersom att behovet och efterfrågan har varit enormt sedan lanseringen har de tagit fram en serie även för militärt bruk samt för sjöräddning och andra liknande verksamheter. Dessa modeller är helt otroligt välbyggda och robusta. Ekipagen med dess låga vikt ger en fantastisk framfart och sjöduglighet och djupgången blir bara 40 cm. RIB materialet är certifierat med militära grader (HYPALON ORCA 1880 DTEX 866 or 866S).

Demovideo

Mer

Sealverbåtar  Det finns inga produkter i denna kategori

Underkategorier

 • Sealver-båtmodeller

  banner3.png

  88 Motorsport är exklusiv distributör för Sealvers sortiment i Sverige och Finland. Sortimentet består av helt nya och unika båtar som monteras på en vattenskoter som driver ekipaget. De kan enkelt monteras på eller tas loss i vattnet medans dina vänner solar eller badar från båten om du vill köra en tur. Båtarna tillverkas i Frankrike och är tillverkade av högsta kvalitet. Vi har modellerna 525, 575 ( Rib ), 656 och 750 (Rib).

  De tar upp till 8 personer. Båtarna passar till Sea-Doo(RXT,GTX,WAKE PRO,RXP-X ), Yamaha samt Kawasaki.

   

  Kolla  filmHERE

   

  SEALVER är ett franskt företag som ligger i närheten av Bordeaux med egna designers och tillverkning av nautiska produkter. Sealver lanserade i 2009 den unika serien med båtar som drivs av en vattenskoter. Eftersom att behovet och efterfrågan har varit enormt sedan lanseringen har de tagit fram en serie även för militärt bruk samt  för sjöräddning och andra liknande verksamheter. Dessa modeller är helt otroligt välbyggda och robusta. Ekipagen med dess låga vikt ger en fantastisk framfart och sjöduglighet och djupgången blir bara 40 cm. RIB materialet är certifierat med militära grader (HYPALON ORCA 1880 DTEX 866 or 866S).

   

 • Tillbehör för Sealver...

Menu

Taggar