RDS-01060-PU

Arriving 8th June

35 I lager

JETPORT PLUS Vattenskoterbrygga

18 290,00 krInklusive moms

Med en vattenskoterbrygga kan du förenkla ditt båtliv avsevärt. Med en liten knuff glider skotern lätt i sjön och du kan genast ut och njuta på vågorna. Och det är lika lätt att köra upp skotern igen. Bryggan är mycket stabil och osänkbar tillverkad i högsta kvalitet! Den kan även seriekopplas.

  • 400 cm lång
  • 150 cm bred
  • flytande 1.100 kg

8 års garanti

JETPORT PLUS är en osänkbar vattenskoterbrygga av högsta kvalite. De är tillverkade i tjock polyethylene och är skumfyllda. Detta ökar flytkraften och gör att bryggan fortfarande flyter om ytterhöljet skulle punkteras. Med de integrerade sidopontonerna blir den ännu mer stabil.

Flytbryggan är 400 cm lång och 150 cm bred. Till den ingår  ett avtagbart stopp för fören på vattenskotern med fäste för förtöjningstamp. Den har även 14 justerbara överliggande hjul som gör att din skoter glider lätt i och ur vattnet. Den har även fyra integrerade hål för att kunna förtöja bryggan på alla tänkbara sätt med rör eller tampar. Designen är sådan att bryggan styr in din skoter när du ska docka och det finns ingen risk att du missar.

Bryggorna kan seriekopplas med varandra.

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 other products in the same category:

Menu

Tillverkare