1 Produkt

Oneill Boost Torrdräkt

4 699,00 krInklusive moms

Om du inte tycker om att frysa men fortfarande vill vara ute på vattnet året om har O'Neill Boost Drysuit det som krävs. Med en schyst loose fit kan du dra på dig precis hur mycket kläder du vill under dräkten utan att någonting blir blött och kallt. Dra på dig ett underställ, lite sköna vinterkläder och en Boost Drysuit så kan du njuta av sommar aktiviteter även när de är - 10 grader ute.

Den optimerade passformen ger full rörlighet och en cool look som sitter uppe bra på kroppen med hjälp av en inre hängsel konstruktion.
Den stora, horisontella och vattentäta dragkedjan gör det enkelt att ta sig i och ur dräkten. Att kunna ta av sig dräkten mellan åken när man sitter i båten eller på stranden för att sen kunna ta på sig en helt torr dräkt är en häftig känsla för dig som vet hur de är att dra på sig en tight och blöt våtdräkt inför andra åket.

Features

> Ytterskal av slitstarkt nylon

> Helt tät mot vatten utifrån, samtidigt som den andas tack vare slitstarkt 3-lagers membran.

> Lös passform för maximal rörlighet och komfort.

> Super torra tätningar och extra tjock latex ankel och handleder som är hållbara och håller dig torr.

> Vattentät horisontell dragkedja högt placerad på ryggen.

> Slät, skav fri neopren vid halsen som tätar och håller dig torr. Denna O'Neill lösning är mycket bekvämare och hållbarare än torrdräkter med latex hals tätningar.

> Alla sömmar är fullt tejpade för att ge bättre hållbarhet.

> Boost har inbyggda hängslen så att du kan ta av dig halskragen medan man väntar i båten eller på land. Storleksguide S : 58-70 kg M : 68-80 kg L : 77-88 kg XL:87-100 kg.

Ring eller maila oss gärna om du har några frågor eller vill ha hjälp att välja optimal storlek för just dig.

Menu

Tillverkare