Nya flakkåpa till bilen

Om du har bilen som arbetsplats är det viktigt att du ser till att ditt fordon är utrustat med allt det du behöver för att kunna utföra ditt arbete och förvara alla prylar och maskiner på ett smidigt och säkert sätt. Det kan till exempel vara bra att ha en flakkåpa. Men att hitta en flakkåpa till bilen kan kännas svårt och därför får du i det här inlägget tips på det.

Köp flakkåpor online

Du kan köpa flakkåpor på nätet om du går in på Worksystems hemsida. Där finner du ett bra utbud av flakkåpor för pickuper. Att handla delar och tillbehör till bilen online är smidigt och är det enklaste sättet att hitta det du söker, eftersom utbudet på nätet är generellt större i jämförelse med om du skulle besöka en fysisk butik.

Worksystems flakkåpor är utformade för dig som har bilen som arbetsplats, oavsett om du arbetar i skogen eller i stadsmiljö. Flakkåporna är utrustade med centrallås, en varningslampa i kupén som indikerar om en lucka är öppen, samt tre energieffektiva LED-lampor som ger en ljusstyrka på 3000 lumen. Lamporna är strategiskt placerade för att ge bra belysning både inuti och utanför bilen. Kåporna är tillverkade i aluminium och ett 25 mm sandwichmaterial, vilket gör dem både lätta och välisolerade.

ProBOX är en kåpa som kan monteras på din bils befintliga flak, medan WorkBOX ersätter flaket och är designad för ergonomiskt arbete i krävande miljöer. Det är också möjligt att installera inredningslösningar och lastslädar i kåpan. Kontakta Worksystems, så hjälper de dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.