Ta bilen till kontoret

Många använder bilen för att ta sig till och från jobbet. Men för många som arbetar hemma blir bilen lätt stående. Om du känner att du vill ta dig ut ur hemmet under arbetsdagen och har en bil men inte en kontorsplats, kan du i det här inlägget få tips på hur du kan gå tillväga för att hitta en kontorsplats.

Hitta ett coworking space

Vill du hitta en kontorsplats att hyra ska du leta efter ett coworking space. Du kan till exempel hitta ett bra coworking space i Malmö om du vänder dig till Helio. På deras hemsida kan du läsa mer om deras coworking space eller kontorshotell som det heter på svenska. Helios coworking space i Malmö finns på Kungsgatan 6. Där har Helio skapat ett trivsamt kontor med fokus på hållbarhet, hälsa, social interaktion och lärande. Deras community är prisbelönt och erbjuder frukostar, träning och intressanta event. På kontorshotellet finner du allt det du behöver, till exempel ett blixtsnabbt wifi, stora lounger att arbeta i, ett vegetarisk café, gym och lokaler. Du är välkommen att ta en titt på lokalerna om du är osäker på huruvida du vill hyra in dig där eller inte. Du behöver bara kontakta företaget på deras hemsida. På hemsidan kan du även läsa mer om vilka olika typer av medlemskap som finns att välja bland. I korta drag betalar du mer för att hyra ett eget rum så du kan stänga om dig och jobba utan att bli störd, i jämförelse med om du hellre vill hyra en öppen plats vid ett skrivbord som finns i arbetsloungerna.

När du har ett kontor att åka till får du mer användning av din bil. Dessutom upplever många att de arbetar bättre när de får komma från hemmet under tiden de arbetar.